Skaparläger 2020

Skaparläger 2020 (FULLT) - Skaparläger 17-19 juni

Price:
1 850 kr
Inc. 25% Tax
Inactive
Skaparläger, 15-17 juni FULLBOKAT
Hör av dig här om du vill ställa dig på väntelista.

För barn och ungdomar 12-15 år

Skaparläger i Ateljé Flow är ett mycket uppskattad läger då kreativiteten får flöda. Alla får tillgång till en mängd olika material såsom färg, papper, pennor och tyg och förslag på ett flertal olika projekt. Alla jobbar sina egna projekt i sin egna takt, på ett kreativt och fritt sätt.  Allt för att skapa en miljö där den egna kreativiteten får ta plats.

Var?
Ateljé Flow, Klockargården, Danderyd
Klockargårdsvägen 4

När? 
15, 16 och 17 juni
kl. 10.00-14.00
 
Vad ingår?
Material och fika ingår

Vad skall man ta med?
Egen lunch
Oömma kläder
 
 
 

Kreativitet för barn och ungdomar

Vi är alla födda unika med ett öppet sinne och med flödande kreativitet. Detta unika kreativa flöde är dock svårt att behålla när man formas och försöker passa in i det samhälle vi lever i. Kreativitet är otroligt viktigt för vår framtid. Det är en av de egenskaper som vi är helt säkra på att våra barn kommer att behöva i framtiden. Att våga testa och att våga misslyckas är otroligt viktigt i den kreativa processen. Detta är vad jag fokuserar på i mina målarkurser. Vi fokuserar inte på teknik och resultat. Vi fokuserar på att våga, att ha kul och att stänga av vår inre kritik.

Jag tillhandahåller flera olika tekniker och material och visar hur de kan användas. Barnen får sedan utifrån sig själva skapa fritt. Jag guidar och hjälper dem genom processen. När de fastnar eller det inte blir som de tänkt sig guidar jag dem vidare. Mitt mål är att de skall bli modiga, våga göra misstag och hitta en väg vidare. Detta tror jag är en livsviktig kunskap och det är perfekt att träna det i en trygg miljö med något så odramatiskt som färg och penslar.


 

School projects

Kids Art Class Exhibition

During Term 2 2013 the kids in my art classes worked towards an exhibition. Together with another local art tutor, Joyce van der Lely (Young at ArT DownUnder Studio), as well as with Karen and Ken at the Lightwave Gallery I was setting up a vibrant art exhibition. Art from more than 50 kids was exhibited in the main gallery. 

"Raging Redbows and Rainstrings" at Lightwave Gallery during the school holiday, 13th-28th of July.  

 

Opening day